Kylie Jenner sælger 51 procent af sit makeupmærke – vil stadig være ansigt udadtil

Kylie Jenner sælger 51 procent af sit makeupmærke – vil stadig være ansigt udadtil

Det er kun fire år siden, at Kylie Jenner lancerede sit makeupeventyr, Kylie Cosmetics. Tidligere i år udnævnte Forbes hende så til historiens yngste selvgjorte milliardær (i dollars, hun var altså god for seks-syv milliarder kroner), da brandet, som hun ejede 100 procent af, blev vurderet til at være 900 millioner dollars værd.

Nu hedder vurderingen dog allerede 1,2 millarder dollars. Det ved vi, fordi Kylie Jenner har valgt at sælge 51 procent af Kylie Cosmetics til konglomeratet Coty, der også står bag brands som Clairol, CoverGirl og Max Factor. En handel der altså har indbragt hende lidt mere end fire milliarder kroner!

»Partnerskabet vil gøre det muligt for mig og mit team at fokusere på at skabe og udvikle hvert produkt, imens vi bygger brandet op til at være et internationalt skønheds-powerhouse«, udtaler Kylie Jenner ifølge en pressemeddelse, som TMZ blandt andre har modtaget.

Med sine 151 millioner følgere på Instagram er hun selvfølgelig stadig en vigtig del af brandet og dets fremtidige marketing, men hvis hun nogensinde havde bekymret sig om penge, så behøver hun nok ikke gøre det foreløbig.

Læs også: Kylie Jenner beviser sit forretningstalent – laver meme-hoodie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af