Nicki Minaj forsvarer Will Smith – mens resten af hiphopverdenen svælger i memes

Nicki Minaj forsvarer Will Smith – mens resten af hiphopverdenen svælger i memes
Nicki Minaj. (Foto: PR)

Du har måske hørt om en mindre kontroversiel episode, der fandt sted til Oscar-showet i søndags? Du ved: Chris Rock, en vits, Will Smith, en lussing.

Siden er internettet eksploderet. Der bliver både diskuteret, hvorvidt det var okay, at Will Smith reagerede på en joke med fysisk vold (hvilket overraskende mange åbenbart synes), og så bliver der produceret memes. Virkelig mange memes.

Således også i hiphopverdenen, hvor mange er forbløffet over, at den ellers så renskurede Will Smith reagerede, som han gjorde. Hos rapperne har han især én celeber støtte, der ikke holder sig tilbage med at dele sit synspunkt. Nemlig Nicki Minaj.

»Dette er, hvad enhver rigtig mand ville føle i det øjeblik. Mens I ser en joke, ser han hendes smerte«, lyder det blandt andet fra Nicki Minaj i en række tweets, hvor hun også insinuerer, at det er en positiv ting, at folk konfronteres med deres vitser: »I 2022 kommer I til at blive mødt af ægtemændene angående de jokes, I har lavet om deres koner«.

Det er ikke første gang, Minaj markerer sig med kontroversielle holdninger. Rapperen har før brugt sine fans, de frygtede Barbz, som et våben i konflikter med journalister og privatpersoner, og så er hun desuden gift med Kenneth Petty, der er dømt for voldtægtsforsøg.

Nicki Minajs seneste samarbejdspartner, Coi Leray, er i øvrigt også på Will Smiths hold. Hun kalder ham blandt andet »min helt« på Twitter.

Mens Nicki Minaj og Coi Leray altså til fulde støtter Will Smith, har hiphopscenen dog i overvejende grad reageret med måben og memes.

Drake har af en eller anden grund postet et billede af Will Smith som Genie i ‘Aladdin’-filmen, mens 50 Cent som sædvanlig har fyret en lang række memes og reaktioner af.

»Here come the ‘Men In Black’«, lyder det fra Ty Dolla Sign, mens Offset fra Migos, der er gift med Cardi B, har meldt ud, at han godt kan lide konceptet med at slå folk på landsdækkende tv for sin kones skyld.

Alt i alt har tonen altså generelt primært været jokende eller støttende – man finder få hiphopnavne, der åbent fordømmer Will Smith.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af