Post Malone skriver de fleste af sine sange på tønden

Post Malone skriver de fleste af sine sange på tønden
Post Malone på Coachella, 2022. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Post Malone er i fuld gang med at lave presse på sit nye album ‘Twelve Carat Toothache‘, og han er ikke bleg for at dele ud af detaljer om sin livsstil.

I weekenden fortalte han, hvor mange cigaretter han ryger på én dag, og nu er turen kommet til hans noget særlige kunstneriske proces. Det viser nemlig, at Post Malone skriver de fleste af sine sange, mens han er på toilettet.

Det fortæller han i et interview med ‘The Howard Stern Show’: »Lortet kommer bogstavelig talt til mig, fordi jeg skriver alle mine sange, mens jeg er på toilettet«.

»Jeg vil sige, at omkring 30 procent af mine album er blevet skrevet på lokummet. Jeg vil sige, at omkring 60 procent af mine tekster er blevet skrevet på lokummet«, fortsætter han.

Turene på tønden kan vare op mod halvanden til to timer, anslår Post Malone: »Det er min helt særlige zone. Jeg vil ikke kalde det et skjulested, snarere en oasis«.

Andetsteds i interviewet fortalte Post Malone, at han for nylig er blevet far for første gang og at han desuden er blevet forlovet med sin partner.

Post Malone udgav i sidste uge sit fjerde album ‘Twelve Carat Toothache’, som vores anmelder gav fire stjerner. Til sommer kan han opleves live på Orange Scene ved Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af