Imponerende fanskabt Pokémon-spil byder på 150 originale pokémon og ny atom-klasse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pokémon GO har taget hele verdenen med storm, men længe inden de animerede kampdyr blev populære igen sad tre fans og hældte blod, sved og tårer i den ultimative hyldest: et helt nyt pokémon computerspil. Resultatet af deres arbejde har nu båret frugt og ’Pokémon Uranium´er klar til gratis download på PC.

Pokémon Uranium hylder det klassiske look men byder på et par friske twists: spillet foregår i et tropisk klima og giver spillere ikke mindre end 150 originale pokémon skabt eksklusivt til projektet. Mere end det, introducerer spillet en helt ny type pokémon: Nuclear type.

De nye atom-pokémon er korrupte udgaver af pokémon der er super effektive i kamp og dræner alle andre typer pokémon de kommer i nærheden af. Dit job er derfor at besejre de radioaktive satner og sikre at tropeparadiset Tandor forbliver den sikre hjemstavn for pokémon og deres trænere.

Trods det klassiske 16-bit udtryk byder Pokémon Uranium på moderne features som online handel og kamp. Ligesom øvrige spil i serien handler det stadig om at samle 8 gym bagdes, og man vælger at spille som en af tre trænere.

Pokémon Uranium v1.0 er tilgængelig som gratis download til PC HER, og der arbejdes på en udgave til Mac.

Læs også: Kommentar: Årets mest hypede spil er måske slet ikke et spil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af