Årets helt store tåreperser? Florence Pugh og Andrew Garfield vækker de store følelser med traileren til ‘We Live in Time’

Årets helt store tåreperser? Florence Pugh og Andrew Garfield vækker de store følelser med traileren til ‘We Live in Time’
'We Live in Time'. (Foto: A24)

‘We Live in Time’ kan enten blive årets helt store kærlighedsfilm og tåreperser eller en så hvinende sentimental følelsesbombe, at det halve kunne være nok.

Traileren til John Crowleys A24-producerede film med Florence Pugh og Andrew Garfield er ude, og den giver en forsmag på historien om Almut og Tobias, der mødes, da hun … kører ham ned.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for det tilfældige møde udvikler sig til et forhold, der gennemgår alle de lykkestunder og udfordringer, som livet nu bringer. Og altså … det er svært ikke at blive en lille smule bevæget bare af traileren:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Håbet om, at det ikke bliver alt for sovset, skal især findes i, at John Crowley er en særdeles kompetent instruktør. Han har tidligere stået bag den stærke ‘Boy A’, der var Andrew Garfields gennembrudsrolle, før han selv slog bredere igennem med ‘Brooklyn’ med Saoirse Ronan, der blev nomineret til tre Oscars.

Florence Pugh var senest aktuel, ganske kort, i ‘Dune: Del 2’, mens Andrew Garfield senest havde en hovedrolle i serien ‘Under the Banner of Heaven’.

‘We Live in Time’ får dansk premiere 24. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af