Manu Chao La Ventura – you crazy!

Rygsækrevolutionæren og hans højenergiske band af midaldrende duracell-kaniner startede en festeksplosion.

Orange Scene eksploderede i politisirener og råben, idet Manu Chao og hans kvartet La Ventura spurtede ind på scenen. Med gejst og energi, som skulle de starte en revolution, indtog de scenen med sommervibes, hårdtpumpet reggae-punk og politiske budskaber.

Der kom dog lynhurtigt en mening med galskaben, og bandets ivrige synkronhop, da de overbevisende leverede både nyt såvel som gamle Mano Negra-numre fra hovedpersonens yngre punkdage og ikke mindst Manu Chao-kendinge som ’Clandestino’, ’La Vida Tómbola’ og ’Me Gustas Tú’, så hele Dyrskuepladsen kunne synge med på deres bedste skolespanske. Charmen røg dog lidt, da bassisten råbte på umotiverede tidspunkter og slet ikke kunne holde fingrene fra sirenefunktionen.

De vuggende reggaebeats erstattedes med fuld kontrol af hede salsarytmer, der på et splitsekund blev til hårdtpumpet punk og rebelske udbråb som ’Fuck FIFA’. På trods af konstante, hektiske genre- og temposkift tabte kvartetten på intet tidspunkt hverken energi eller kontrol, og Chao havde konstant overskud og pust til at råbe »Roskilde, you crazy« til det feststemte publikum.

Bindegale var Manu Chao og hans La Ventura i høj grad også, men de forstod at starte et festfyrværkeri med musikalsk snilde og imponerende overskud.

Se alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival HER.

Koncert. Koncert Manu Chao La VenturaRoskilde FestivalOrange Scene
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af