Fra Young Thug og Shamir til Rhye og Vince Staples: 13 koncerter du skal opleve i august

Tag med Shamir til fest, lad dig forføre af Rhye, og kast armene i vejret til originale hiphopeksplosioner a la Young Thug og Vince Staples. Vi har samlet sensommerens bedste koncerter.

Logos + Robin the Fog (Strøm Festival)
10. august, Cisternerne

Strøm Festival er igen i år opladt og klar til at sætte elektroniske beats til hovedstaden, og endnu engang indfinder nogle af festivalens events sig på helt spektakulære venues. Et af disse er Cisternerne, Københavns gamle vandreservoir, der i dag lægger sine dystre rammer til alskens udstillinger og koncerter. Denne aften byder på to forskellige koncerter med henholdsvis den britiske lydkunstner Robin Fog og den innovative grime-producer og med-brite Logos, der fylder de mystiske rum med vellyd dikteret af 17 sekunder lang rumklang.

Soundvenue 1 / 7 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold