I første trailer til ‘Ocean’s 8’ tager Sandra Bullock og Cate Blanchett teten på stjernespækket kvindehold

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stilen er lækker og smooth med retrofikserede split-screens, og vi følger et spraglet hold af småkriminelle indbrudstyve tilsat lidt fræk Nancy Sinatra. Alting er, som det plejer i ‘Oceans’-universet med den lille, men ikke uvæsentlige forskel, at det denne gang tæller tidens absolut største kvindelige stjerner.

Sandra Bullock og Cate Blanchett står i spidsen for gruppen, der nærmest overgår den mandlige forgænger med George Clooney og co. i stjernestatus. For instruktør Gary Ross (‘The Hunger Games’) kan ydermere råde over Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina (‘Bad Neighbours 2’), Sarah Paulson, Rihanna og Helena Bonham Carter, mens James Cordon og Richard Armitage (‘Hobitten’) står for det mandlige modspil.

Præmissen er så simpelt, som den skal være: Debbie Ocean (Bullock) samler det ultimative hold til at begå et umuligt kup ved den årlige Met Gala i New York.

Til Entertainment Weekly har Sandra Bullock udtalt, at man forsøger at holde så meget som muligt af filmens handling hemmelig, men kan afsløre, at hun spiller søster til George Clooneys Danny Ocean fra Steven Soderberghs film og originalen med Frank Sinatra fra 1960.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af