Lovende talent laver CPH:DOX-aktuel musikvideo til filmisk dansk musikgruppe – se den her

Lovende talent laver CPH:DOX-aktuel musikvideo til filmisk dansk musikgruppe – se den her
Foto: Phillip Jørgensen

Det danske produktionsselskab Meta Film, der har været involveret i alt fra ‘Sommeren ’92’ til ‘Grænse’ og ‘The Wife’, kaster sig nu ud i et nyt projekt, der skal styrke forbindelsen mellem film- og musikmediet.

Meta Film udgiver nemlig sammen med den danske musikgruppe ‘The hOpening’ (der består af musikerne Lennart Ginman og Jeppe Gram) deres første album ‘Out of Bristol’, der udkommer den 19. april 2019. Albummet er særligt kendetegnet ved filmisk musik inden for et mix af forskellige genrer.

I dette anderledes samarbejde har Meta Film også produceret en musikvideo á otte minutters varighed til tracket ‘The hOpening’, der er skrevet og instrueret af talentet Mathias Broe, uddannet ved instruktørlinjen på Super16, som blandt andet står bag ‘Til Far’ fra 2011, der indbragte ham to priser på den danske Oregon Filmfestival for filmskabere under 20 år, og dokumentaren ‘Amfi’, der var hans afgangsfilm fra Super16-uddannelsen.

»Da jeg hørte The hOpening første gang, førte musikken mig ind i et særligt univers, der åbnede ind til det rum, hvor billeder og følelser mest tydeligt træder frem for mit indre«, udtaler Broe om samarbejdet.

Musikvideoen fik premiere på CPH:DOX i aftes i Charlottenborg Kunsthal under programserien ‘Fiction For Real’, der som noget nyt skal præsentere en række fiktionsfilm på dokumentarfilmfestivalen for at vise, hvordan fiktion også kan fortælle os noget om virkeligheden. Men allerede nu kan man altså selv se videoen:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: De 15 mest essentielle film på CPH:DOX 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af