Sociale medier er overbevist om, at Chris Pine er erotisk kultforfatter

Sociale medier er overbevist om, at Chris Pine er erotisk kultforfatter
Chris Pine ved Cannes-festivalen i 2016. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Spyttede Harry Styles på Chris Pine eller ej er ikke længere det største spørgsmål på sociale medier, hvor diskursen omkring stjerneskuespilleren (Pine, ikke Styles) allerede er rykket videre.

For ‘Don’t Worry Darling’-dramaet har nemlig rusket op i en helt andet debat om, hvorvidt Pine faktisk er kultforfatteren Chuck Tingle, skriver Daily Dot.

Tingle er kendt for at skrive erotisk fiktion, der især gør sig inden for det bizarre og homoerotiske, med alt lige fra dinosaurer til ‘Pokémon GO’ (der fik titlen ‘Pokebutt GO: Pounded by ‘Em All), som han selv udgiver.

Hans identitet er aldrig blevet afsløret, hvilket er en del af mytologien omkring ham – og som nu nærer rygterne (der ikke skal tages alt for alvorligt) om, at han faktisk er Pine.

Forbindelsen til Pine startede i 2020, hvor en kvinde hævdede, at hun havde undervist skuespilleren i netop erotisk fiktion ved University of Berkeley, hvor han excellerede som spirende forfatter.

Og nu er spekulationerne altså taget til igen, efter filmstjernen blev ufrivilligt centrum flere ‘Don’t Worry Darling’-kontroverser, heriblandt en pressekonference, hvor han virkede fraværende, og naturligvis spytfadæsen med Harry Styles.

Det skal understreges, at der naturligvis ikke er tale om andet end en klassisk konspirationsteori fra internettets dybder, der trods alt stammer fra et godt sted blandt håbefulde fans.

Men som det er blevet påpeget på Twitter, er det alligevel en skam, at ingen af de mange journalister greb muligheden for at spørge ind til, om Pine bijobber med erotiske fabler.

Pine har igennem de to år, hvor teorien om hans alternative karriere er vokset på internettet, ikke selv kommenteret på de mange spekulationer.

Det har Chuck Tingle derimod, da han for nylig pustede lidt til ilden ved at indikere, at Pine ville blinke fire gange, hvis han blev stillet spurgt, om han faktisk var Tingle.

Så mangler vi bare, at en journalist stiller det helt store spørgsmål, næste gang Pine zoner ud ved en pressekonference.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af