Sådan swipede danskerne på Tinder i 2022

Sådan swipede danskerne på Tinder i 2022
Kvinde med mobiltelefon. (Foto: Jenny Ueberberg/Unsplash)

Året lakker mod enden, og imens de musikglade typer kan se frem til Spotify Wrapped, kan singlerne (og dem med åbne forhold) se frem til året der gik på Tinder.

Der er nemlig en masse at dykke ned i på datingappen, lyder det i en pressemeddelelse fra Tinder i Danmark, hvor vi i år for alvor smed maskerne og vinkede farvel til corona-lockdown, hvilket tydeligvis smittede af på humøret.

Årets mest brugte emojis blandt brugerne har nemlig været 🅿️, som egentlig har været forbundet med Gunnas ‘Pushing P’, men som nu også blevet til et symbol for at indikere en positiv attitude i datinglivet.

Generelt har der ifølge Tinder bare været mere ærlighed end bullshit blandt de kærlighedssøgende typer, hvilket har resulteret i færre romantiske middage, men flere kreative (og mere ædru) dates såsom camping.

Så københavnere, I kan godt glemme jeres vindblæste ture rundt om søerne, de er ikke hverken hyggelige eller sjove.

Andetsteds er brugerne tilsyneladende blevet bedre til at genkende faresignaler og røde flag, hvilket Tinder netop også har lanceret en kampagne for, men de er til gengæld også mere interesserede i stjernetegn, som har været en af de mest populære tilføjelser i profiltekster.

Andre emner, der har været populære i Danmark, er politik, feminisme og klima, og så har vi været helt vilde med kunstnere som Taylor Swift, Drake, Harry Styles og – af alle tænkelige muligheder – Anders Matthesen.

Lige så dansk bliver det i vores yndlingsfilm og -serier, hvor vi matcher over ‘Klovn’, ‘Matador’, ‘Borgen’, ‘Badehotellet’ og ‘Sygeplejeskolen’, imens udenlandske hits som ‘Game of Thrones’ og ‘Stranger Things’ også hitter.

Netop sidstnævnte flugter med en af de mest likede interesser blandt danskerne på Tinder, hvor vi åbenbart elsker at se film og Netflix.

Det samme gælder musik og at rejse, hvilket ironisk også afspejler sig i de internationale booty calls, hvor danskerne tilsyneladende elsker at tage til Oslo for at finde sig et match.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af