Beyoncé igen klædt i look fra dansk designer i ‘Spirit’-video

Da Beyoncé sidste år slap musikvideoen til ’Apeshit’, så vi for første gang stjernen kaste sin kærlighed på Christine Hyun Mi Nielsens couture-kreationer. Det skete, da hun i videoen var klædt i en lang læderfrakke fra den danske designer, som til dagligt har base i Paris med sit brand, Hyun Mi Nielsen.

Og Beyoncé kan tilsyneladende ikke få nok af den danske designer, der sidste år var nomineret til Magasin du Nord Fashion Prize, hvor Emilie Helmstedt som bekendt løb med titlen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af HYUN MI NIELSEN (@hyunmi.nielsen) den

I musikvideoen til ’Spirit’, som vi skrev om i går, er et af Beyoncés mange imponerende looks nemlig igen baseret på et outfit fra Hyun Mi Nielsen. Denne gang er der tale om en elfenbensfarvet frakke med frynser fra designerens AW19-kollektion, som kommer ind midt i videoen, hvor Beyoncé også kan ses i looks fra bl.a. Valentinos seneste couture-kollektion.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af HYUN MI NIELSEN (@hyunmi.nielsen) den

Frakken, som Beyoncé bærer i musikvideoen

Den danske designer med det imponerende CV, som tæller en fortid hos både Alexander McQueen, Balenciaga og Givenchy, fortalte til Soundvenue i forbindelse med ’Apeshit’-videoen sidste år, at hun håbede på, at Queen Beys interesse i mærket kunne løfte salget yderligere.

»Jeg håber, det salgsmæssigt vil være en fordel, men det vil tiden vise«.

Og ja, mon ikke popstjernens gentagne fokus på den danske designer nok skal give Nielsen endnu et rygstød på den internationale modescene? På sin Instagram skriver Hyun Mi Nielsen foreløbigt, at frakken eksklusivt sættes til salg hos Selfridges i London fra oktober.

Læs også: Dansk designer efter Beyoncé-skulderklap: »Jeg vidste ikke, hvad hun ville bruge frakken til«

Se Beyoncé i Hyun Mi Nielsen-design fra ca. 2:41

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af