Intens live-session: Se Blaue Blume spille tre numre fra ‘Syzygy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blaue Blume kan se frem til en optræden på årets Roskilde Festival, og skulle du gå med sommerfugle i maven over at opleve gruppen til sommer, kan du nu varme op med en dugfrisk live-session med kvartetten i fuldt flor med ‘Buoyant Forces’, ‘Candy’ og ‘Sky’.

Alle tre sange er taget fra sidste års debutalbum ‘Syzygy’, der cementerede danskernes talent for at skabe himmelråbende artpop, og ovenstående video svøber da også lytteren ind et blidt og vamset tæppe af effektsovsede melodier og Jonas Smiths stormbrusende frasinger.

‘Syzygy’ var i 2015 med på vores liste over årets bedste danske album.

Læs interview: Blaue Blume-forsanger Jonas Smith: »Jeg får også lyst til at forfalde til dovenskaben og se en dårlig film«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af