Migos har lavet et trap-remix af ‘Game of Thrones’-melodien

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er som bekendt snart premiere på den ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’, og sodavandsmærket Mountain Dew har meldt sig ind i hypen med en kort reklamevideo, hvor en række kendisser nynner seriens titelmelodi. Og nå ja, den slutter af med Migos, der rapper over et trap-remix af melodien.

Trioen kommer ind efter cirka 40 sekunder og rapper et kort ‘Game of Thrones’-inspireret vers med linjer som »More ice than night walker / cool like a night stalker« – og Offset, Quavo og Takeoff skiftes selvfølgelig til at sidde på Jerntronen imens.

Ud over Migos kan man blandt andre se atleter som basketball-spilleren Joel Embiid og Nascar-køreren Dale Earnhardt Jr. nynne med på melodien.

‘Game of Thrones’ sidste sæson har premiere herhjemme 15. april på HBO og C More – vi har varmet op ved at stille de 20 vigtigste spørgsmål, vi brænder for at få svar på i seriens endelige sæson.

Find hele vores ‘Game of Thrones’-optakt HER.

Læs også: En bøn til ‘Game of Thrones’ før finalen: Glem ikke, hvad der gjorde dig god

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af