’Baby Reindeer’ er nu blandt de mest sete serier på Netflix

’Baby Reindeer’ er nu blandt de mest sete serier på Netflix
'Baby Reindeer'. (Foto: Netflix)

Richard Gadds dramaserie ’Baby Reindeer’s enorme – og måske en smule uventede – succes, har nu resulteret i, at den er blevet den tiende mest sete engelsksprogede serie på Netflix.

Netflix’ statistikker viser, at serien nu er blevet set mere end 84.5 millioner gange, siden premieren 11. april, hvilket er nok til at vippe ’The Witcher’ af pinden.

Streamingtjenesten baserer listen på antallet af visninger i de første 91 dage siden premieren, så ’Baby Reindeer’ har fortsat godt og vel en måned at løbe på. Derfor kan man sagtens forvente, at antallet af visninger stiger, også selvom der er et stykke op til ’Bridgerton: Sæson 2’ på niendepladsen med sine 93.8 millioner visninger.

Serien har da heller ikke manglet omtale, siden den fik premiere. Først fandt internetdetektiver frem til identiteten på seriens virkelige stalker Fiona Harvey. Så tog hun til genmæle i Piers Morgans talkshow, hvor hun kaldte Richard Gadd løgner og kvindehader, før hun truede med at sagsøge Netflix.

Sidstnævnte har Harvey nu gjort alvor af sine trusler og smidt et søgsmål for blandt andet æreskrænkelse i nakken på streaminggiganten med et erstatningskrav på 170 millioner dollars.

Selvom man siger dårlig omtale er bedre end ingen omtale, og det uden tvivl har foranlediget opmærksomheden og populariteten omkring serien, kan det erstatningskrav, som Netflix står overfor blive en dyr omgang, såfremt Harvey får medhold i sagen.

En talsperson fra Netflix har desuden udtalt i forbindelse med søgsmålet at de »har til hensigt at forsvare denne sag kraftigt og stå ved Richard Gadds ret til at fortælle sin historie«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af