Halvårets 10 vildeste musikvideoer

Sex, blod, hævnfantasier og verdens endelige undergang. 2015 har rystet nogle afsindige videoer af sig, og vi har fundet de 10 vildeste.

1. Rihanna ‘Bitch Better Have My Money’

Vi lægger hårdt ud. Faktisk er det svært at lægge hårdere ud. Hitlisternes ultimative Bad Gal har nemlig begået en video, der består af syv minutters halvnøgne damer, druk, tortur, mord, high roller-babes og høj pistolføring. Det var svært at forestille sig, at den iskolde trap-baserede hævn-banger kunne blive overgået i attitude af sin tilhørende billedside, men når RiRi slutter af med at nøgenbade i blod og dollar-sedler, må vi overgive os (og evt. give hende alle vores penge). Også selvom hun sandsynligvis slår vores alle sammens Mads Mikkelsen ihjel undervejs.

Listen fortsætter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold