Big Shaq er tilbage – hør fortsættelsen til ‘Mans Not Hot’

Big Shaq er tilbage – hør fortsættelsen til ‘Mans Not Hot’
Big Shaq.

Sidste års muligvis største – og uden tvivl sjoveste – musik-meme ‘Mans Not Hot’ forvandlede engelske Michael Dapaah fra en småpopulær Youtube-komiker til en verdensomspændende hiphopsensation. Nu har Big Shaq endelig endnu en sang til os, og den følger trofast stilen fra debutsinglen.

‘Man Don’t Dance’ byder på nogle få linjer, der seriøst kan rivalisere linjerne fra første single, såsom »I like my eggs wit’ the yolk (scrambled ting) / but please don’t burn mah toast« og »let’s turn u and i to oui (french)« – og beatet gør det helt klart til en oplagt banger.

Sangen holder dog ikke nær så godt til gentagne gennemlytninger, som originalen gør, og desværre føler Big Shaq sig nødsaget til lige at minde os om det første hit, som dette på mange punkter er en lidt bleg imitation af: »And I made ‘Man’s Not Hot’, you know you like that«.

Manden er sjov, men han bør lære af tidligere tilfælde, at man næsten altid går over i historiebøgerne som et one hit wonder, hvis man følger sit første hit op med en sang, der direkte prøver at imitere forgængeren. Kig blot på Carl Douglas’ ‘Dance the Kung-Fu’ og The Weather Girls’ ‘Dear Santa (Bring Me A Man This Christmas)’.

Big Shaq spiller på hiphopfestivalen Hafnia Zoo den 13. juli.

Læs også: Attack of the memes: Hvad siger Big Shaq, Bhad Bhabie og Brain$ om hiphoppens fremtid?

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement