Eloq remixer Kendrick Lamar og SZA – hør hans version af ‘All the Stars’

Eloq remixer Kendrick Lamar og SZA – hør hans version af ‘All the Stars’
Eloq. (Foto: Facebook)

Eloq er fortsat flittig på solofronten. For udover at August Fenger dj’er en del rundt omkring, og selvfølgelig også er en del af den i høj grad aktive trio AV AV AV, udgiver han også med jævne og ujævne mellemrum remixes og sange som solokunstner.

Nu har han netop sluppet et særdeles smooth remix af Kendrick Lamar og SZAs ‘All the Stars’ fra ‘Black Panther’-soundtracket. Eloqs version af sangen er gået helt væk fra hiphop og genskaber ‘All the Stars’ med 4/4-trommer – måske et tegn på, at AV AV AV-stilen er ved at smitte af på solomaterialet?

Udover en række remixes har Eloq senest udgivet singlen ‘Worth It’ tidligere i år samt sangen ‘Diamonds’ med Mø i 2017. AV AV AV’s seneste udgivelser er ‘Fundamental Physics, vol. 1’ og efterfølgeren ‘Fundamental Physics, vol. 2’ fra tidligere i år.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af