Her er ugens otte fedeste fester – Love Hangover og Robyn-hyldest

Her er ugens otte fedeste fester – Love Hangover og Robyn-hyldest
Foto: Victor Jones/Soundvenue

Vi guider som altid til de bedste fester og tilbud i nattelivet. Kort og komprimeret, så kan du selv gå på opdagelse i diverse Facebook-events, hvis noget lokker.

Ugens festudvalg:

Fredag er der r’n’b og hiphop fra The Golden Era til CrazySexyCool på Bakken med Smita & Betül, mens Kaibosh holder hof i både deres butik på Kronprinsensgade og på Chateau Motel.

Hele weekenden er der masser af hiphop på Stengade, og fredag kan man blandt andet opleve Fraads og Marcello, mens lørdagen er reserveret til hiphop-crewet Struglaz’ 20-års jubilæum med en lang række rappere på plakaten.

Lørdag er der også hyldestaften for albumaktuelle Robyn, når Mads Axelsen og Josefine Winding inviterer til ‘Come Get Your Honey’ på Ideal Bar. Vil man have house- og discoklassikere, vender Love Hangover tilbage til Cecil AM på Hotel Cecil, og skal den stå på hiphop, giver Shambs natkoncert på Rust.

Til slut får den nye elektroniske natklub Ved Siden Af besøg af italienske DJ Tennis, hvis ekspansive vinylsamling kan opleves i fuldt flor takket været Tomas Barfod, Schaarup og festkonceptet Housefrau.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af