John Oliver går i flæsket på YouTube-konspirationer med sin egen teori om påskeslik, Bono og Jay Z

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Olivers ‘Last Week Tonight’ holdt søndagspause i anledning af den just overståede højtid, men fans kunne holde abstinenserne fra døren med et lidt atypisk web-eksklusivt segment. I dette splittede John Oliver de mange YouTube-konspirationsteorier ad ved at fabrikere sin egen påske-tematiserede teori.

Den omfatter et temmelig vulgært stykke britisk påskeslik, Tysklands guldbeholdning og naturligvis Bono. Og er i bund og grund cirka lige så troværdig som alle de andre dybt seriøse og langt ude teorier om alt fra Disney til Beyoncé, der florerer på videostreamingmediet.

Vi skal ikke afsløre videoens chokerende konklusion, men: Illuminati confirmed!

Læs også: John Oliver forklarer FBI, hvorfor Apples kryptering er så vigtig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af