Se Stephen Colbert og Bruce Willis smadre hinanden i vild slåskamp

Stephen Colbert havde svært ved at tro på, at den aldrende actionhelt Bruce Willis stadig udfører sine egne stunts, så han lod det komme an på en prøve og gik i flæsket på ’Die Hard’-stjernen i en voldsom nævekamp – med ikke specielt troværdige stunt doubles.

Ikke desto mindre fik både Willis og Colbert leveret flere one-liners i McClane-klassen fra »I’m gluten-free, you son of a bitch« til en stueren version af Willis’ signaturreplik: »Yippee kay-yay, William Faulkner«.

Slutteligt kasserede kamphanerne endda de selvopofrende stand-ins og satte deres egen fysik på prøve i en fornøjelig om end lidet spektakulær finale.

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS