Jerry Seinfeld fortæller, at en ’Seinfeld’-reunion »er mulig«

For tiden hygger 63-årige Jerry Seinfeld sig med webserien ’Comedians in Cars Getting Coffee’, som har kørt i ni sæsoner siden 2012 og har en tiende sæson på vej til Netflix. De fleste forbinder ham dog nok stadigvæk mest med den ikoniske ’Seinfeld’-sitcom, der blev afsluttet i 1998.

I gårsdagens besøg hos Ellen DeGeneres kom det evindelige spørgsmål selvfølgelig også på bordet: Kan en ’Seinfeld’-reunion komme på tale?

Til det svarede han med et drillende smil på læben: »Det er muligt«, og da publikum begyndte at huje, tilføjede han: »Nå, det kan de godt lide«.

Sådan en udtalelse kan selvfølgelig betyde det meste, og drømmer man om et gensyn med ‘Seinfeld’, må man stadigvæk vente i det uvisse. Men det er umiddelbart første gang, at Jerry Seinfeld åbner bare en smule op for, at en genoplivning er en mulighed.

Læs også: Jerry Seinfeld fortæller den bedste jøde-joke nogensinde, som kun jøder forstår