Millie Bobby Brown sletter sin Twitter-konto efter homofobiske memes

Millie Bobby Brown sletter sin Twitter-konto efter homofobiske memes
Millie Bobby Brown i 'Stranger Things'.
Foto: Netflix

I går kunne The Wrap henlede opmærksomheden på, at ’Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Browns Twitter-profil ikke længere eksisterer, og flere er kommet frem til, at det skyldes en bølge af homofobiske memes, der er taget til på det sidste.

Tilbage i november begyndte internet-jokesters at photoshoppe billeder af den 14-årige skuespiller, der fik hende til at fremstå homofobisk, og de fik nyt liv i juni måned, som er dedikeret til Pride. Et eksempel kan ses i bunden af artiklen.

Disse memes stemmer naturligvis ikke overens med virkelighedens Brown, der bar en LGBT-broche til sidste års MTV Awards og desuden har lavet en separat Twitter-konto (som stadig er aktiv) dedikeret at stoppe mobning.

Det mest mærkværdige ved situationen er, at det ifølge flere på Twitter i høj grad er LGBT-personer, der har holdt memet i live som en intern joke.

Læs også: Millie Bobby Brown blandt verdens 100 mest indflydelsesrige personer – som historiens yngste

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.