Rihanna reagerer på kropsnegativ artikel med styrke og følelser

Rihanna reagerer på kropsnegativ artikel med styrke og følelser
Rihanna til NBA Finals i sidste uge
Foto: Thearon W. Henderson/Getty Images

I sidste uge publicerede Barstool Sports en artikel med overskriften ‘Is Rihanna Going To Make Being Fat The Hot New Trend?’ Selvfølgelig skabte den harme både blandt Rihannas fans og generelt. Faktisk så meget, at sitet valgte at fjerne den igen (selv om den stadig kan findes online).

Artiklen var ikke alene tonedøv i en verden, hvor inklusion og diversitet fylder meget, den var også en mærkelig kommentar, om at Rihanna skulle have taget på, og hvordan det vil påvirke kvinder verden over set i lyset af stjernens trendsættende magt. Efter at den blev fjernet skrev mediets grundlægger blandt andet, at »ligesom belønningen ikke var risikoen værd i forhold itl at skrive artiklen, så er risikoen ved at forsvare den ikke belønningen værd«.

Rihanna har holdt sig ude af debatten indtil i går, hvor hun brugte sin yndlingsplatform Instagram til at kommenterer sagen.

😢

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Et simpelt budskab om at elske hende – og andre – lige meget, hvad vægten siger. Men selv om det er et både stærkt og humoristisk comeback, som fik vi også en bid af sårbarhed fra Rihanna.

For selv om man skulle tro, at hun efterhånden er immun over for internethad, så tyder hendes emojivalg på, at artiklen har gjort ondt.

Desværre lader det ikke til, at Barstool Sports har lært noget af episoden. I går var de nemlig blandt de medier, der skrev om Rihannas reaktion uden en snert af selvreflektion i en artikel med overskriften: ‘Rihanna Claps Back At All The Fat Shaming Haters And Losers On Instagram’.

Læs også: Ingen rocker oversize-looket som Rihanna