Lana Del Rey kender årsagen til Taylor Swifts enorme succes

Lana Del Rey kender årsagen til Taylor Swifts enorme succes
Lana Del Rey og Taylor Swift. (Foto: John Shearer/Getty Images for The Recording Academy)

Lana Del Rey har kun ros til overs for musikkollegaen Taylor Swift, som er i færd med turnere verden med sin stort anlagte The Eras Tour, der først får sin ende i begyndelsen af december i år.

Og mens Lana Del Reys headliner-koncert på årets Coachella måske ikke kunne måle sig med Swifts koloenorme verdensturne, hvis man snakker skala, så under hun Swift alt den succes, hun har fået. For hun har om nogen været målrettet mod at nå toppen inden for musikverdenen, beretter Del Rey i et interview med BBC News.

»Hun har fortalt mig så mange gange, at hun vil have det mere end nogen anden«, fortæller den 38-årige musiker og fortsætter:

»Og hvor fantastisk – hun får præcis, hvad hun vil have. Hun er målrettet, og det har virkelig givet pote«.

Taylor Swift og Lana Del Rey sang i 2022 duetten ‘Snow on the Beach’ på Swifts ‘Midnights‘-album, og mens Swifts karriere mildest talt er eksploderet, har Del Reys været mere jævn. Begge har dog fulgt den vej, som er mest tro mod deres kunstneriske udtryk.

Og roserne er da også gået begge veje, som tilbage i 2019, hvor Swift lovpriste Del Rey under en tale til Billboards Women in Music-begivenhed:

»Jeg har set, hvordan en af mine yndlingskunstnere i dette årti, Lana Del Rey, blev hårdt kritiseret… i begyndelsen af sin karriere, og så langsomt men sikkert forvandlede hun sig efter min mening til den mest indflydelsesrige kunstner inden for pop«.

»Hendes vokalstil, hendes tekster, hendes æstetik, de er blevet gentaget og genanvendt i alle hjørner af musikken«.

Taylor Swift lagde sidste måned vejen forbi Stockholm, hvor Soundvenues Malthe Hjort kvitterede med fuld plade til superstjernen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af