Tyler, the Creator undskylder til Eminem: »Jeg havde det forfærdeligt«

Tyler, the Creator undskylder til Eminem: »Jeg havde det forfærdeligt«
Tyler, the Creator. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Tyler, the Creator gæster det seneste afsnit af webserien ‘Mavericks with Mav Carter’, og i et klip fra interviewet kunne man tidligere på ugen høre ham lange ud efter meme-rappere, der ifølge ham »ikke er musikere«.

Nu er videoen ude i sin fulde længde, og her får Tyler også sendt en undskyldning afsted til Eminem for at kritisere dennes 2010-album ‘Recovery’, der blev lavet kort tid efter, at rapperen var blevet clean.

»Jeg fucking hadede det, da det udkom. Offentligt var jeg sådan, ‘det her lort er wack’«, mindes Tyler, der har fået et nyt perspektiv på albummet efter at set Netflix’ true crime-serie om opiodkrisen ‘Painkiller’.

»Efter at have set det show – det er et par måneder siden – havde jeg det så forfærdeligt over nogle af de ting, jeg sagde om ‘Recovery’, fordi jeg indså, at det var et stort skridt og betød for meget for ham, og jeg var bare sådan, ‘jeg vil høre ‘Same Song & Dance’, og jeg elskede ‘The Eminem Show’«, siger han.

Senere i afsnittet fortæller Tyler også, at han i sin tid lærte at rappe ved at lytte til netop Eminem. Se hele videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af