Distortion søger street hosts til årets festival – er det dig?

Distortion søger street hosts til årets festival – er det dig?

Har du altid ønsket at holde din egen fest for tusindvis af mennesker midt på Nørrebro? Eller måske stille sulten hos festivalgæster på Vesterbro? Om det drejer sig om det ene eller det andet kan det være dig, Distortion er ude efter. Festivalen er nemlig på udkig efter de såkaldte street hosts, der står bag alle arrangementerne under årets gadefester, som altså ikke er arrangeret af Distortion selv.

Distortion starter i år den 3. juni, og alle kan sende en ansøgning om at blive street host – hvad enten om man vil holde den vildeste fest, slynge street-food ud af en madvogn eller fremvise et kreativt kunstprojekt. Det eneste, der kræves, er at man fortæller om sit projekt.

»I 2014 kunne vi præsentere et rekordstort program for gadefesterne, med alt fra Dario Campeotto til Suspekt. Vores vision er fortsat at gøre gadefesterne så mangfoldige og forskelligartede som muligt. Det vil vi gerne have hjælp til, så hvis der er nogen der drømmer om at holde en polkafest, bygge en labyrint eller sælge øko-saftevand, så vil vi meget gerne høre fra dem. Jo mere skævt og skørt desto bedre«, siger Mathilde Friese, Distortions kommunikationsansvarlige.

Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver street host hos Distortion HER.

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i februar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af