Comedy-guld: Tør du slukke denne knivsvingende maskine?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For et par uger siden præsenterede vi her på siden et gaveforslag til manden eller kvinden, der har alt, nemlig den svenske opfinder Simone Giertz’ idiotiske, men dybt charmerende morgenmadsrobot.

Hvis du nu står og mangler en ny gave til manden eller kvinden, der har alt inklusive en morgenmadsrobot, så har vi heldigvis fundet det helt rigtige. Hvad med en krydsfinerkube med påmonteret lyserød knivsvingende gummitentakel? Perfekt til folk, der mangler spænding i hverdagen.

Den er mindst lige så idiotisk som morgenmadsrobotten, men uendeligt mere frygtindgydende og heldigvis også en lille bitte smule morsom. Apparatet er skabt af Youtube-brugeren med det passende navn ‘Outaspaceman’, og hvis man tør at dykke ned i vedkommendes tidligere videoer, vil man støde på en bunke foruroligende tingester og dingenoter, som er meget svære at finde meningen med. Hvorfor, spørger du måske. Hvorfor ikke? svarer internettet.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af