‘OITNB’-stjerne i ny kropspositive reklamekampagne – »vi havde en fest«

‘OITNB’-stjerne i ny kropspositive reklamekampagne – »vi havde en fest«

Du kender hende nok som Black Cindy i ‘Orange Is the New Black’, men nu springer hun ud som model. Adrienne C. Moore er nemlig en af de medvirkende i det amerikanske tøjmærke Torrids nye denimlinje.

Torrids laver tøj til kvinder, der passer amerikanske størrelser fra 10 til 30, altså dem som branchen ofte kalder ’plus size’. Så den nye kropspositive kampagne er ikke bare et marketingstunt for at følge tidens trend, hvor diversitet er et af modens buzzwords. Der er action bag ordene.

Moore optræder i kampagnen med professionelle modeller, modebloggere og nogle af Torrids ansatte og kunder.

»Jeg elskede det. At møde alle de her kvinder, der følger deres drømme og passion – det var virkelig kraftfuldt at høre alle deres forskellige historier«, siger ‘OINTB’-skuespilleren i en pressemeddelelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som Mic skriver, er Torrid blevet kendt for deres dedikation til at forny opfattelse af ‘plus-size’. Tidligere har brandet for eksempel lavet en kollektion med skuespilleren Rebel Wilson, som forsøgte at være mere modebevidst, end hvad tøj til større kvinder ofte er.

Danielle Brooks i kampagnen for Christian Sirianos x Lane Bryant
Danielle Brooks i kampagnen for Christian Sirianos x Lane Bryant

Andrienne C. Moore er den anden ‘OINTB’-skuespiller til at medvirke i en kropspositiv reklame. Tidligere var Danielle ‘Taystee’ Brooks med til at vise Christian Sirianos farverige samarbejde med Lane Bryant, der også forsøgte at sætte mere fut under tøj til større kvinder.

Læs også: Farver ikke er forbeholdt tynde modeller, beviser ‘Orange Is the New Black’-stjerne

adriennecmoore_torrid4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af