The Weeknd har premiere på særlig ‘Dawn FM’-performance i weekenden

The Weeknd har premiere på   særlig ‘Dawn FM’-performance i weekenden
The Weeknd. (Foto: PR)

The Weeknd har længe været en mester til at skabe en forrygende visuel side til sine album.

Nu får popstjernens seneste skæring ‘Dawn FM‘ yderligere et visuelt sidestykke med musikspecialen ‘The Weeknd x Dawn FM Experience’, der har premiere på Prime Video lørdag den 26. februar.

Ifølge Amazons pressemeddelelse vil showet udfolde ‘Dawn FM’ som »en fortryllende billedside ved at skabe en teaterlignende performance event, som vil omslutte publikum i sit foruroligende og humørfyldte univers«.

Musikken fra specialen vil blive gjort tilgængelig eksklusivt på Amazon Music som en ep bestående af otte sange. Se den officielle teaser for optrædenen herunder, hvor The Weeknd flakker hvileløst rundt i et heftigt lag af sminke, så han ligner en gammel mand.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Weeknd har allerede udgivet en række stemningsfulde ‘Dawn FM’-musikvideoer, hvor han blandt andet har tævet sig selv til plukfisk.

Med sit forrige album ‘After Hours’ skabte musikeren med det borgerlige navn Abel Tesfaye et uhyre ambitiøst, visuelt univers, der rakte udover musikvideoer og også spredte sig til hans liveoptrædener og til prisuddelinger.

Noget tyder på, at Tesfaye har samme ambitioner for ‘Dawn FM’, der er anden del af en trilogi, som startede med ‘After Hours’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af