Angelina Jolie udtaler sig for første gang om megasviner fra stjerneproducer i Sony-hacket

Angelina Jolie udtaler sig for første gang om megasviner fra stjerneproducer i Sony-hacket

Ligesom adskillige andre Hollywood-stjerner havnede Angelina Jolie sidste år i medieorkanens øje, da det omfangsrige hacker-angreb på Sony løftede sløret for en lang række private mails.

Ikke mindst en korrespondence mellem daværende Sony-boss Amy Pascal og den prominente producer Scott Rudin (kendt for film af instruktører som Coen-brødrene, David Fincher, Wes Anderson og P.T. Anderson) vakte opsigt med Rudins formuleringer som »Jeg ødelægger ikke min karriere på grund af en talentløs, forkælet møgunge (Jolie, red.)« i en diskussion om Jolies måske kommende projekt som instruktør, ‘Cleopatra’.

I går udtalte Jolie sig så for første gang om skandalen i et stort interview med The New York Times, og her anlagde Hollywood-stjernen et mildest talt beundringsværdigt syn på sagen.

»Der er nogle ting, der går mig på, og nogle ting, der ikke gør. Personlige angreb? Dem er jeg vant til. Ærlig talt var min første reaktion, at jeg var bekymret for Amy (Pascal, red.). Jeg fik nogen til at ringe til hende og spørge, om hun var ok. Ikke fordi jeg er en helgen, men fordi jeg tror, at vi blev nødt til at se på det store billede. Hun har børn. Jeg vidste, at det ville blive svært for hende«, sagde Jolie.

En overskudsagtig kommentar med tanke på, at Rudin uddybede sin holdning til, at ‘Cleopatra’ skulle falde i Jolies hænder, sådan her:

»Hun er intet mere end en kikset celebrity, og det sidste, nogen har brug for, er at lave en gigantisk fiasko med hende, som ethvert fjols kunne have forudsagt. Vi ender med at blive latterliggjort af hele branchen, og det vil være fortjent, for det er så meget på afveje, at jeg slet ikke kan begribe, at vi stadig spilder vores tid på det«.

Angelina Jolie kan snart opleves over for ægtefællen Brad Pitt i dramaet ‘By the Sea’, som hun selv har instrueret, og som kan ses i landets biografer fra 19. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af