Copenhagen Fashion Week: Ganni spillede på alle tangenter – og lykkedes med bravur

Copenhagen Fashion Week: Ganni spillede på alle tangenter – og lykkedes med bravur
Foto: Copenhagen Fashion Week

Når man afholder modeshow, kan man forsøge at overbevise beskueren på mange forskellige måder. Hos Ganni spillede de med stor succes på alle tænkelige tangenter, da mærket havde inviteret et forholdsvis stort crowd til show på FABRIKKEN for Kunst og Design.

Den lyse kunsthal var udsmykket med malede balloner hængende fra loftet, der tilførte stedet en dosis spacy vibrationer. Ikke underligt var kollektionen netop døbt ‘Space Cowboy’, og hvad udsmykningen ikke tilførte til kollektionstitlen, gjorde beklædningen.

ganni_ss17_1 
Fra den amerikanske model Charlotte Carey åbnede ballet iført en tætsiddende top stylet med sexede og ekstremt korte shorts i noget, der lignede snakeskin, var der fuld drøn på den rå og cool attitude, og ikke mindst de heftige cowboystøvler i snakeskin, der endnu en gang mindede os om titlen.

ganni_ss17_2 
Herfra begyndte en stjernespækket parade af højprofilerede modeller at indtage catwalken, hvor Nadja Bender igen var at finde, ligesom Caroline Brasch Nielsen og Tilda Lindstam også indtog catwalken. Noget af et statement fra Ganni, der havde stylet de fleste modeller med store solbriller. Det var jo en sommerkollektion.

ganni_ss17_3 
Tøjet spændte om en bred farvepalet, hvor særlig babyblå toner og rødlige nuancer dominerede. Udtrykket og designet gik ligeledes bredt og bød på et sejt, men også elegant dobbeltradet jakkesæt i nålestriber. Dét havde en løs silhuet og en international appeal, når det stod stylet sammen med cowboystøvlerne. Derudover var der selvfølgelig de hesteprintede underdele og kjoler (cowboyen igen), og det fulde denimsæt, der gav max op for retro-og cowboyreferencerne.

ganni_ss17_4 
Slutteligt tog Ganni fusen på mig med to herrelooks, der overraskende indtog catwalken. Her blev der ligeledes leget med nålestriber og dobbeltradet suiting – dog i en lys og sommervenlig version.

Mindst lige så cool som kollektionen var musikvalget. For apropos ovennævnte tangenter, var det nemlig svært ikke at lade sig begejstre over hele seancen, når 2Pacs legendariske numre ‘California Love’ og ‘Changes’ pumpede ud af højtalerne under showet.

ganni_ss17_5 kopi 
Showets højdepunkt
Her er det nemt at vende tilbage til tangenterne, som jeg beskrev i indledningen. For når modeshows går op i en højere enhed, skyldes det som regel en stærk kollektion, lækre toner og en sej beliggenhed med kant og dna. Ganni havde sørget for det hele.

Showets største overraskelse
To mandlige modeller på catwalken, havde jeg ikke set komme. Hvorvidt der var tale om reelle herreitems eller bare et brud med kønsidentifikationer, må dog indtil videre stå hen i det uvisse.

Følg løbende hele vores dækning af Copenhagen Fashion Week HER.

Læs også: Showanmeldelse: Saks Potts har styr på overdelene – og pelsen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af