Brimheim og Eee Gee tager et opgør med pæne kvindestereotyper på ny single – lyt til ‘Brand New Woman’

Brimheim og Eee Gee tager et opgør med pæne kvindestereotyper på ny single – lyt til ‘Brand New Woman’
Brimheim. (Foto: André Hansen)

Der er et nyt album på vej fra Brimheim. Og i den forbindelse har hun sluppet en single med en anden af tidens stærkeste danske sangskrivere lige nu.

‘Brand New Woman’ gæstes af ingen mindre end Eee Gee og kommer i hælene på sangen ‘Literally Everything’, som Brimheim udgav i september.

Ligesom på den tidligere single går Brimheim mere poppet og upbeat til værks på ‘Brand New Woman’, end man hidtil har hørt. Der er hurtige hi-hat-slag og stor rumklang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en pressemeddelelse beskriver sangeren, at det nye nummer kredser om at være kvinde i en kultur, der hele tiden pålægger én snævre idealer om beherskelse og ordentlighed.

»Det er et småborgerligt husmormareridt«, forklarer Brimheim.

»Man pakker uden brok sin selvrespekt væk for at få sin elskers accept og forvandler sig selv til en kvinde, der er så nem at elske som muligt — koste hvad det vil«.

Brimheim. (Foto: Andre Hansen)

Om samarbejdet med Eee Gee, aka Emma Grankvist, udtaler hun:

»Jeg elsker Emmas evne til at formidle dybe følelser med humoren og letheden intakt – og så synger hun fuldstændig vidunderligt«.

Brimheims kommende album har titlen ‘Ratking’ og udkommer den 22. marts 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af