Video: Stephen Colbert slår satirisk skår i glæden over USA’s homoægteskaber

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

USA’s højesteret slog forleden fast, at homoægteskaber er lovlige i samtlige landets 50 stater, hvilket er blevet fejret i regnbuefarver både på gaderne i virkeligheden og profilbilleder på Facebook.

Men på sin egen ironiske deadpan-facon minder Stephen Colbert om, at kendelsen ikke er så progressiv, som man måske lige går og tror: »Wauw, historien bevæger sig hurtigt. Det er svært at begribe, at homoseksuelle amerikanere blev fuldt ud anset for at være personer, kun fem år efter virksomheder blev det«. Samtidig henleder han opmærksomheden mod de dommere, som stemte imod homoseksuelles ret til at blive gift.

Klippet viser igen Colbert i topform og understreger, at han nok skal blive et spændende bekendtskab som afløser for David Letterman på CBS’ ‘Late Show’, selvom han smider den højreorienterede pundit-persona, han byggede op på sit fake news-show ‘The Colbert Report’, af sig.

For nylig har Colbert også gjort tykt grin med Donald Trumps præsidentkandidatur og gjort et stort nummer ud af at fjerne sit såkaldte Colbeard.

‘Late Show’ med Stephen Colbert starter 8. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af