Klassekomiker udgiver jazzplade på legendarisk pladeselskab – uden at kunne spille en tone

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske komiker Jon Benjamin er måske ikke det mest kendte ansigt uden for de mere dedikerede comedy-kenderkredse. Ikke desto mindre har han prøvet lidt af hvert gennem sin mere end 20 år lange karriere.

Han har lavet standup, han har lavet impro-teater, han har været del af større comedygrupper med blandt andet David Cross (kendt fra ‘Arrested Development’ og ‘Mr. Show’), han har spillet med i utallige film og været gæstestjerne i shows som ‘Family Guy’, ‘Parks and Recreation’, ‘American Dad’, ‘The Jim Gaffigan Show’, højaktuelle ‘Master of None’ med Aziz Anzari, og så lægger han i øvrigt stemme til titelfiguren Bob Belcher i den hylende morsomme animerede serie ‘Bob’s Burgers’.

Han har med andre ord lavet stort set alt. Undtagen musik. Han kan nemlig ikke spille på noget som helst. Derfor har han naturligvis nu indspillet en jazzplade! ‘I can’t play piano (part 1-4)’ er titlerne på nogle af sangene på ‘Well, I should have….*’, en plade som man rent faktisk kan købe fra i morgen, 27. november.

Pladen er udgivet på legendariske SUB POP Records og er akkompagneret af ovenstående lille topmorsomme mini-dokumentar. Den perfekte mandelgave.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af