Todd Solondz’ ‘Wiener-Dog’ får en ret uimodståelig trailer – med Gerwig, DeVito og ‘Girls’-stjerne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er et bizart, sort og underligt opløftende filmunivers, indie-instruktøren Todd Solondz har bygget op i de 27 år, han har lavet film. Efter debuten i 1989 med ‘Fear, Anxiety & Depression’ blev ‘Welcome to the Dollhouse’ om en 7.klasses piges strabadser hans gennembrud, mens ‘Happiness’ om telefonsex, pædofili og jagten på lykke er hans foreløbige mesterværk.

Hovedpersonen i ‘Welcome to the Dollhouse’ Dawn Wiener er i hans nye film ‘Wiener-Dog’ blevet en voksen kvinde (på trods af at hun blev begravet i starten af en anden af hans film ‘Palindromes’). Hun er blot én af mange, der støder på den glædesspredende gravhund Wiener Dog, der er filmens hovedperson, og som vi følger på dens vej gennem livet sammen med de mennesker, den gør hold hos.

Første trailer til ‘Wiener-Dog’, hvor vi blandt andet møder Greta Gerwig, Danny DeVito, Zosia Mamet, Ellen Burstyn og Julie Delpy, er en både sorthumoristisk og appetitvækkende forsmag på Solondz’ nye film, der får premiere i de danske biografer den 21. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af