‘Wonder Woman’ får sin første trailer – med dansk islæt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange mente, at Gal Gadots Wonder Woman var højdepunktet i Zack Snyders udskældte ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, og forventningerne er derfor høje til hendes første solofilm.

Nu får vi så første forsmag på ‘Wonder Woman’, der ligner en højspændt blanding af superheltefilm og krigsdrama. Filmen handler om den krigeriske Amazonas-prinsesse Diana (ja, Princess Di), som vokser op på en paradisisk ø som barn af Dronning Hippolyta i danske Connie Nielsens gestaltning, men får øjnene op for verdens ulyksaligheder udenfor, da en amerikansk pilot (Chris Pine) styrter ned på øen.

Diana beslutter sig for at ville stoppe krigen – og alle krige fremover – og opdager undervejs sine særlige kræfter.

‘Wonder Woman’ er instrueret af Patty Jenkins, der med ‘Monster’, som indbragte Charlize Theron en Oscar, tidligere har bevist sit flair for komplekse kvindelige karakterer.

Forhåbentligt bliver ‘Wonder Woman’ den slagkraftige feministiske superheltefilm, mange har efterspurgt i årevis. Dansk premiere er 1. juni næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af