‘The Wire’-stjerne »klip-klip-klippet« fra Han Solo-film

‘The Wire’-stjerne »klip-klip-klippet« fra Han Solo-film

»The game is out there, and it’s either play or get played«, forklarer den sympatiske outlaw Omar i ‘The Wire’. Han spilles af Michael K. Williams, der nu selv har oplevet at blive sat ud af spillet.

Skuespilleren var castet i en unavngiven rolle som halvt menneske, halvt dyr i den kommende Han Solo-film, men så valgte producerne at sige farvel og tak til instruktørduoen Phil Lord og Chris Miller og overlade førersædet til den rutinerede ræv Ron Howard.

»Da Ron Howard blev hyret til at færdiggøre filmen, var der nogle reshoots, som var nødt til at blive filmet med min karakter for, at det kunne passe ind i den nye retning, producerne ønskede, Ron skulle tage filmen i«, siger Michael K. Williams til Deadline.

Michael K. Williams dukker gerne op i fire-seks film eller serier om året, og sidste år kunne man se ham i alt fra ’The Night Of’ til ’Ghostbusters’-rebootet. Med andre ord er han vant til at have mange jern i ilden, men det kunne ikke alligevel ikke lade sig gøre at passe Han Solo-filmens nye retning ind i hans kalender.

»Det ville have krævet, at jeg tog et fly til Pinewood-studierne i London for en måned siden. Men jeg er her på settet i Afrika (til filmen ‘The Red Sea Diving Resort’, red.). Det er planlagt, og jeg kommer ikke til at være tilbage på markedet indtil slutningen af november efter (tv-serien, red.) ’Hap and Leonard’. Hvis de skulle vente så længe, ville de have været nødt til at rykke premieredatoen til maj 2018. De ville have mig nu, jeg kunne ikke. Så det blev klip-klip-klip«.

Læs også: Ny instruktør til ‘Star Wars’-spinoff om Han Solo fundet

Advertisement