»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Stol aldrig på en fremmed i teaser til horroropfølgeren ’The Strangers: Prey at Night’

For omkring ti år siden kom der en mindre bølge af såkaldte home invasion-film, hvor en flok mennesker terroriseres af fremmede uden større motiv end lidt sadistisk leg. ‘Them’, franske ‘Inside’ og Michael Hanekes remake af sin egen ‘Funny Games’ var blot nogle af titlerne. Og så var der ‘The Strangers’, som mange regner blandt de bedste fra subgenren.

Her ti år efter kommer der en opfølger i form af ’The Strangers: Prey at Night’. I stedet for et par og et hus er det i stedet en familie og en trailerpark, der danner ramme for de ubudne gæsters terror. På en udflugt stopper familien med Christina Hendricks som mor ved en trailerpark for at besøge nogle venner.

De finder hurtigt ud af, at stedet ligger og øde, men huser tre maskeklædte psykopater, man stiftede bekendtskab med i den første film i serien.

»Undervurder aldrig venligheden fra fremmede«, lyder filmens tagline og giver bagefter et hurtigt sammenskrab af grunde til at undgå øjenkontakt næste gang, man går på gaden.

Man afventer stadig en dansk premieredato på ’The Strangers: Prey at Night’, som lander i de amerikanske biografer til marts.

Læs også: Gyserfilm får folk til at besvime i biografen – eller gør de?