Ny DR3-serie viser bagsiden af sabbatåret – se teaseren til ‘Limbo – når sabbatår er fucked’

Sabbatåret er for mange kulminationen på henved et årti i det danske uddannelsessystem. Det er her, man tjener sine første skillinger, rejser ud i verden på egen hånd og finder meningen med livet. Men den tiltrængte pause er ikke nødvendigvis en dans på roser. For hvad gør man, når alle muligheder er åbne?

Det dilemma dykker den nye DR3-serie ‘Limbo – når sabbatår er fucked’ ned i. Her følger vi Line, Stine og Ciliane, der har filmet sig selv over to år under deres sabbatår, hvor deres forestilling om det ideelle år gradvist blev sprængt af eksistentiel grundangst.

Serien stiller det store spørgsmål: »Hvem er man, når man ikke går i skole« i et samfund, hvor ungdommen i stigende grad skal have styr på fremtidsplanerne ganske tidligt. Og ud fra teaseren ligner det et intimt indblik i den præstationsangst og stress, man kan opleve, når man skal vælge retning for sit voksenliv, mens man dybest set ikke aner, hvad man vil.

‘Limbo’ bliver lagt til streaming på DRTV den 23. juni.

Følg serien på dens Instagram-kanal, der er en integreret del af serien.

Læs også: Uhyggen spreder sig for alvor i ny trailer til tredje sæson af ’Stranger Things’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold