»Kanye er gud« – Balmain-designer elsker Yeezy

»Kanye er gud« – Balmain-designer elsker Yeezy

De seneste fem år har Olivier Rousteing gjort Balmain til det foretrukne mærke blandt mange popkulturelle stjerner som Justin Bieber, Rihanna, Kardashian-klanen og Kanye West. Og især sidstnævnte nærer Rousteing selv stor respekt for.

»Jeg elsker Yeezy. Jeg går i Yeezy. Og ved du, hvad jeg elsker ved ham? At han kan skabe så meget spænding og kraft på samme tid. Det er sindssygt«, siger Rousteing til Hypebeast i et nyt interview.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kimye i Balmain til Met Gala

Balmain-designeren har også arbejdet meget sammen med Kanye og hans familie. Senest stod han bag Kimyes looks til Met Gala i nat, ligesom han også lavede en minikollektion til hele Kardashian/Jenner-klanen, da Kanye indtog Madison Square Garden med sit ‘Yeezy Season 3’-show, hvor Rousteing selvfølgelig også var til stede.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg elsker ham. Jeg elsker, at han ikke har nogle begrænsninger og siger, hvad han vil. Han kan sige til mig, ja, du ved, hvad jeg mener. Og jeg siger, ja, det ved jeg, men jeg kan ikke sige det. Du kan, men jeg kan ikke. Jeg beundrer ham, fordi han har muligheden for at være fri«, siger han til Hypebeast.

Rousteing er også blevet kendt for sine mangfoldige catwalks, og diversitet er blevet et vigtigt tema for ham.

»Mange siger til mig, oh wow, din casting er så mangfoldig. Jeg tænker, vi er i 2016, og du synes, at det her er mangfoldigt! Det er tydeligvis noget galt. Jeg burde ikke vågne og se, at jeg er sort eller hvid. Vi burde bare vågne og ikke føle os anderledes. Det bliver nødt til at forandre sig, og det prøver jeg at gøre, fordi det gør mig meget ked af det«, siger han.

Læs også: Kanye Wests merchandise kommer til salg online

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af