Forsmag: Pusha T og Pharrell teaser smooth samarbejde

Forsmag: Pusha T og Pharrell teaser smooth samarbejde

Der er dømt kronede dage for de danske Pusha T-fans. Ikke nok med at King Push netop har sluppet sit andet soloalbum ‘King Push – Darkest Before Dawn: The Prelude’ og tiltusket sig den hæderlige titel som nyslået chef for Kanyes G.O.O.D. Music – han har også annonceret en koncert i Store Vega den 30. april. Nu topper den gode Pusha sin stærke nyhedsbølge med en lille forsmag på et helt særligt samarbejde.

Den trofaste Pusha-fan vil måske kunne huske, at Virginia-rapperen i 2013 afslørede, at han havde spenderet 20 dages tid i studiet med sine gamle venner i The Neptunes (aka. Pharrell Williams og Chad Hugo). Nu lader det til, at samarbejdet har båret frugt – en teaser for en Pusha feat. Pharrell-indspilning er nemlig netop blevet sluppet løs online.

Nummeret har endnu ingen titel, men kaldes i fanmunde foreløbig ‘Switch It Up’. Ifølge Pusha T’s managementbureau er der ikke tale om en færdig version, men ikke desto mindre lyder det utvivlsomt lovende. Lyt med herunder.

Læs også: Året der gik: Kanyes 10 største WTF-moments – rangeret

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.