»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Forsmag: Pusha T og Pharrell teaser smooth samarbejde

Forsmag: Pusha T og Pharrell teaser smooth samarbejde

Der er dømt kronede dage for de danske Pusha T-fans. Ikke nok med at King Push netop har sluppet sit andet soloalbum ‘King Push – Darkest Before Dawn: The Prelude’ og tiltusket sig den hæderlige titel som nyslået chef for Kanyes G.O.O.D. Music – han har også annonceret en koncert i Store Vega den 30. april. Nu topper den gode Pusha sin stærke nyhedsbølge med en lille forsmag på et helt særligt samarbejde.

Den trofaste Pusha-fan vil måske kunne huske, at Virginia-rapperen i 2013 afslørede, at han havde spenderet 20 dages tid i studiet med sine gamle venner i The Neptunes (aka. Pharrell Williams og Chad Hugo). Nu lader det til, at samarbejdet har båret frugt – en teaser for en Pusha feat. Pharrell-indspilning er nemlig netop blevet sluppet løs online.

Nummeret har endnu ingen titel, men kaldes i fanmunde foreløbig ‘Switch It Up’. Ifølge Pusha T’s managementbureau er der ikke tale om en færdig version, men ikke desto mindre lyder det utvivlsomt lovende. Lyt med herunder.

Læs også: Året der gik: Kanyes 10 største WTF-moments – rangeret