Kid Cudi lover ny musik og turné næste år

Kid Cudi lover ny musik og turné næste år
Kid Cudi.
Foto: Michael Hickey/Getty Images

Så er der udsigter til mere musik fra Kid Cudi. Rapperen har nemlig sat resten af året af til at arbejde på nyt materiale, som gerne skulle udkomme engang næste år.

Det skriver han på Twitter, hvor han dog også understreger, at han ikke vil forhaste noget: »Ny musik næste år! Vil arbejde resten af i år. Har ikke travlt med at gøre noget lige nu. Jeg dropper ikke album hvert år mere. Bliver nødt til at give mig selv tid til andre ting. Og til at slappe af!«

Derudover afslører Cudi også, at han har tænkt sig at drage på turné næste år. Hvorvidt rapperen smutter forbi Danmark eller overhovedet kommer uden for Nordamerika er svært at spå om lige nu, men lad os da håbe. Han spillede i april på Coachella, men det ligner altså, at det bliver hans eneste koncerter i 2019.

Kid Cudi, der har det borgerlige navn Scott Mescudi, udgav sammen med Kanye West den kritikerroste fællesalbum ‘Kids See Ghosts’ sidste år, men vi skal tilbage til 2016 for at finde hans sidste soloværk ‘Passion, Pain & Demon Slayin’. Cudi har tidligere hintet, at en efterfølger til det album skulle komme i 2019, men han skubber altså nu projektet til næste år i stedet.

Læs også: Kid Cudi laver kollektion i samarbejde med A.P.C. – går Kanye West i bedene

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold