Se trailer: HBO klar med dokumentar om terrorangrebene mod Charlie Hebdo

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er nu over et år siden, at den satiriske ugeavis Charlie Hebdo blev ramt af et terroristangreb den 7. januar 2015. Nu er HBO klar med den første dokumentar, som kigger nærmere på angrebene samt de overlevende gidsler og politifolk, der var involveret i hændelserne.

Traileren til ‘Three Days of Terror: The Charlie Hebdo Attacks’ er netop blevet offentliggjort, og det ser ud til at dokumentaren vil fokusere på pariserne, som var i kontakt med hændelserne blandt andet gennem nyfundne optagelser, der bringer seeren helt tæt på de forfærdelige hændelser.

Dokumentaren er instrueret af Dan Reed, som tidligere også har lavet dokumentarer om andre terrorangreb  blandt andet ‘Terror at the Mall’ fra 2014 om terrorangrebet i 2013 på et indkøbscenter i Kenya og ‘Terror in Mumbai’ fra 2009 om terrorangrebet i 2008 på flere centrale steder i Mumbai.

Læs også: Se rost dokumentarfilm og satiretegninger i anledning af Charlie Hebdo-tragedien

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af