Første trailer til ‘House of Cards’ sæson 5 endelig landet – med en mere diabolsk Frank Underwood end nogensinde før

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bliver femte sæson af ‘House of Cards’ også den sidste?

Rygterne har floreret, men intet er bekræftet og måske heller ikke besluttet. Men dramaet intensiveres i hvert fald kraftigt i den kommende sæson, der får premiere på Netflix 30. maj, at dømme ud fra den første rigtige trailer, som netop er sluppet.

Frank Underwood er i sit allermest demagogiske hjørne, universet mere gråmeleret end nogensinde før, og partnerskabet mellem Frank og Claire tilsyneladende kun styrket efter fjerde sæsons betragtelige kriser. Det tegner med andre ord rigtigt skidt for den amerikanske befolkning.

Det skal blive spændende at se, hvordan serien håndterer den nye politiske Trump-virkelighed, for umiddelbart har Underwood og Trump ikke meget til fælles ud over en ferm evne udi folkeforførelse.

Og ja – det er hermed bekræftet, at Lars Mikkelsen vender tilbage i sin glimrende rolle som russisk præsident. Han optræder i to små glimt, blandt andet over for Robin Wright.

Læs også: Anmeldelse af hele ‘House of Cards’ sæson 4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af