Harrison Ford er vred hundeejer i en af årets helt store Super Bowl-reklamer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når USA’s største sportsbegivenhed Super Bowl løber af stablen søndag, er det virksomhedernes gyldne mulighed for at nå ud med deres reklamer til hele verden. Og nu har Amazon gjort lidt af et scoop i kampen for at tiltrække opmærksomhed.

Deres 90-sekunders reklamefilm for produktet Amazon Alexa – en form for elektronisk udstyr, som du blot ved hjælp af stemmen kan få til blandt andet at afspille musik og podcasts, sætte alarmer og bringe nyheder – vil blive vist til årets Super Bowl. Og heri optræder ingen anden end en hundeejer-spillende Harrison Ford, som kommer i uføre med sin hund, der ved hjælp af Alexa er i stand til at bestille store mængder hundemad med hjem.

Det lyder skørt, og det er nok også meningen med Amazons strategi, der skal sætte Alexas højteknologiske muligheder lidt på spidsen.

Udover Harrison Ford byder reklamen på Forest Whitaker og ‘Broad City’-duoen Ilana Glazer og Abbi Jacobsen, der alle skal forsøge at teste Alexa-udstyret på forskellig vis.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af