Vin Diesel svigter sin familie i første trailer til ‘Fast & Furious 8’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter ‘Fast & Furious 7’ overgik alle forventninger med en imponerende milliardomsætning, har det ligget i kortene, at ‘Fast & Furious’-serien skulle køre videre. Og nu vender den køreglade familie så tilbage i ‘Fast & Furious 8’ (med den kuriøse originaltitel ‘The Fate of the Furious’), der netop har fået sin første trailer.

Dom (Vin Diesel) og Letty (Michelle Rodriquez) er blevet gift, Brian og Mia er gået på pension, og resten af banden er blevet benådet, da en mystisk kvinde (Charlize Theron) lokker Dom tilbage til den kriminelle levevej for at udføre endnu et storstilet kup.

I traileren, der strækker sig fra storbyer til frosne ødemarker, finder vi dog hurtigt ud af, at kvinden er skurken, og pludselig er Dom i færd med at begå forræderi mod sin egen familie.

Udover de allerede nævnte medvirker også Dwayne Johnson, Jason Statham, Tyrese Gibson, Chris ’Ludacris’ Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky og Kurt Russell. Helen Mirren får sin ‘Fast & Furious’-debut sammen med Theron, og filmen instrueres af F. Gary Gray (‘Straight Outta Compton’).

‘Fast & Furious 8’ har premiere den 13. april.

Læs også: Vin Diesel vil bringe afdøde Paul Walker tilbage til ‘The Fast and the Furious’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af