Woody Harrelson afviser mere ‘True Detective’

Woody Harrelson afviser mere ‘True Detective’

Matthew McConaughey har tidligere talt begejstret om muligheden for at vende tilbage til ‘True Detective’ og sin allerede ikoniske karakter Rust Cohle. Siger man Rust Cohle, siger man samtidig politikollega Marty Hart, spillet af Woody Harrelson. Men den genforening synes dog ikke at være lige på trapperne, hvis man spørger makkerparrets anden halvdel.

»Jeg kan ikke forestille mig at gøre det igen, fordi det gik rigtig godt første gang, og vender du tilbage til rollen, vil du ikke høre andet end ‘ikke lige så godt! Det var bare ikke nær så godt. Gutter, I var gode før, men denne gang…’. Det har jeg ikke engang lyst til høre på«, siger Woody Harrelson til Yahoo.

Efterspørgslen på mere McConaughey og Harrelsons Rust Cohle og Marty Hart blev ikke mindre af, at seriens skaber, Nic Pizzolatto, ikke evnede at skabe karakterer af samme kompleksitet og fascination til antologiseriens anden sæson.

Pizzolatto prøver igen med næste års tredje sæson, som har Mahershala Ali (‘Moonlight’) i rollen som betjent Wayne Hays – men altså ingen Marty Hart.

Læs også: Holdet er sat til ’True Detective’ sæson 3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af