Traileren til horrorfilmen ‘Behind You’ leverer jumpscare efter jumpscare

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En lille pige åbner beslutsomt en creepy aflåst dør, som fører ned til en gammel kælder fyldt med spejle. Døren er egentlig aflåst af en god grund, men da hun og hendes søster netop har mistet deres mor og derfor er blevet sat til midlertidig opbevaring hos et ældre familiemedlem, er der åbenbart ikke meget andet at tage sig til end at lirke store låse op og gå på opdagelse.

Gyseren ’Behind You’ lader til at være fyldt med klassiske (billige?) gysertricks. Men traileren til den nye horrorfilm, lavet af de ukendte filmskabere Andrew Mecham og Matthew Whedon, viser dog også tegn på et effektivt håndholdt kamera, der, især i starten af traileren, lader til at krybe tættere på den mindste af de to piger, som hun står med den opbrudte hængelås i hånden og stirrer ned i den mørke kælder. Og fra toppen af trappen kalder hun selvfølgelig på sin afdøde mor, der vist nok kalder tilbage.

’Behind You’ synes beslægtet med James Wans lavbudgethit ’Insidious’. Dog næppe helt så god.

Det vides endnu ikke, hvornår, eller om, ‘Behind You’ får dansk premiere. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af