Disney-parodi på ‘WAP’ er plat, upassende – og ret gennemført

Disney-parodi på ‘WAP’ er plat, upassende – og ret gennemført
Cardi B og Megan Thee Stallion i 'WAP'-videoen.

»Det er sikkert bare et dumt og kedeligt og fuldstændig … fuldstændig vidunderligt bal«, siger Askepot sukkende i ‘Disneys juleshow’, mens hendes blik dåner op med det store slot.

Og lidt samme sætningskonstruktion kan man bruge om en ny Frankenstein-kreation, som sætter klip fra klassiske Disney-film sammen til en ny musikvideo til Cardi B og Megan Thee Stallions fantastiske sexsmasker ‘Wap’.

Altså sådan her: Det er sikkert bare en plat og upassende og ret så … ret så gennemført video.

For ja: ‘Disney Wap’, som videoen hedder, er plat. Det er sexrap sat sammen med tegnefilm. Og videoen er upassende i sådan en helt igennem objektiv forstand, for helt ærligt: Denne her video skaber en hel masse billeder via en hel masse klassiske Disney- og Pixar-scener, som man et eller andet sted bare ikke har behov for at se.

Det er for helvede små nuttede Disney-dyr, som er på skærmen, mens Cardi og Megan folder sig ud! Selv Remy fra ‘Ratatouille’ er med!

Men altså; når man lige ser bort fra ovenstående, så er videoen altså ret gennemført. Der er mange referencer. Og mange koblinger, som altså kun bliver lavet, hvis man virkelig har brugt lang tid på det.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af